Smile More Tannkrem

Smile More tannkrem - mint , mint og så bare litt mer mint

Hos MundFrisk er vi nå klare med de fargerike Smile More -tannkremene, som ikke bare frisker opp baderomshyllen, men også til de grader frisker opp munnhulen. Den friske myntesmaken er allestedsnærværende, mens fluorinnholdet gjør sitt for å holde plakk og karies under kontroll. Hva er det ikke å like?


Smile More gir deg i utgangspunktet ganske klassiske tannkremer, og de er derfor et godt valg for deg som vil følge den klassiske veien, men likevel vil prøve noe litt annerledes fra gang til gang. Smile More har også mintsmaken i alternative komposisjoner som Watermelon & Mint .

Det klassiske elementet sees også i form av at Smile More -tannkremene inneholder fluor - akkurat som mange andre lignende tannkremer. Det er nettopp fluor som bidrar til å beskytte mot plakk og karies; fluor er for eksempel kjent for å kunne stoppe utviklingen av karies, slik at du ikke ender opp med hull i tennene, og det er også med på å styrke emaljen.

Hvis du har lyst til å teste en ny tannkrem, kanskje du også har mot til å gå med en ny tannbørste, eller kanskje du vurderer å inkludere nye elementer i munnhygienerutinen som munnvann eller munnskyller .

Du finner alt til din personlige tannpleie her på MundFrisk.no , og vi hjelper deg mer enn gjerne med ulike produktanbefalinger dersom du har problemer med å finne riktig produkt for dine spesifikke behov.