Sence Tanntråd

Kjøp din veganske Sence tanntråd hos oss

Billig, vegansk og god kvalitet. Dette er stikkordene hvis du velger Sence tanntråd hos MundFrisk.no . Sence er et av merkene som strekker seg langt for å gi deg kvalitet til lave priser, og i dag står de bak et bredt utvalg av ulike tannpleieprodukter. Deres Bamboo serie er også et godt eksempel på at bærekraft spiller en større og større rolle for Sence .


Bamboo -serien fra Sence inneholder veganske produkter som er pakket i plastfri emballasje, på samme måte som flere produkter som rombørstene er bearbeidet med håndtak i FSC-sertifisert bambus og dermed gjør unna plastbruken. Et annet viktig produkt i sortimentet er den veganske tanntråden med myntesmak. Så gjør deg klar til å rengjøre rommene dine både effektivt og med en deilig smak.

Tanntråd er et godt valg for deg som ønsker å rense tennene enda mer effektivt enn å bare bruke en tannbørste. Det er ofte bak tennene, nærmere bestemt i mellomrommene, at flere av bakteriene gjemmer seg etter et måltid. Hvis de får bli sittende, kan det dannes både plakk og karies. Så husk at det lille dyttet med tanntråden kan gjøre så mye for din personlige munnhygiene.

Det er også verdt å nevne at bakterier i mange tilfeller er hovedårsaken til dårlig ånde, så partneren din vil helt sikkert sette pris på innsatsen du legger ned i bruk av tanntråd.

Husk at vi hos MundFrisk selger et bredt utvalg av Sences rimelige produkter, så klikk deg gjerne gjennom de ulike kategoriene.