Antica Erboristeria tannkrem

Antica Erboristerias urtekomplekser - nå i tannkrem

Foretrekker du grønne tannkremer som stort sett kun er basert på ingredienser av naturlig opprinnelse? Så er det gode nyheter fra Antica Erboristeria , som siden oppstarten i 1979 har vært fokusert på kraften til urter og derfor utvikler formler der 98 % av ingrediensene kommer fra naturlig opprinnelse, uten at det går på bekostning av beskyttelsen av tenner og tannkjøtt.


Hos MundFrisk selger vi Antica Erboristeria -tannkremer som Totale, Purificante og Oxy Bianco, som hver kan gjøre noe unikt. Totaler er f.eks. et godt valg for de som trenger ekstra god beskyttelse mot tannkjøttfølsomhet takket være bruk av nellik og salvie samt et naturlig skummiddel. Som navnet antyder, er Purificante spesielt fokusert på bakteriell beskyttelse, med mynte og grønn te som spiller hovedrollen. Oxy Bianco er derimot designet for å gi deg en blekende effekt på bare 10 dager, og formelen er naturlig nok ganske skånsom slik at du ikke skader emaljen i prosessen.

Produktene inneholder både urtekomplekser og veganske formler, slik at du tilbyr kroppen et utrolig rent produkt. Samtidig leveres de i gjenbruksemballasje, slik at du kan hylle den samme bærekraftige tankegangen som er en viktig del av Antica Erboristerias daglige arbeid.

Ønsker du å oppnå full effekt av Antica Erboristerias ulike urteekstrakter bør du også kombinere tannkremene med munnvannsvæskene fra samme serie. Ikke bare får du renset munnhulen i dybden, men du får også ekstra beskyttelse for emaljen, bl.a. takket være fluor.

Antica Erboristeria er et italiensk merke som står bak en rekke pleieprodukter, som alle hyller Italia og kraften til urter.