Equilibra tannkrem

Equilibra tannkrem - med alt det gode fra naturen

Kokosnøtt, islandsk lav, tea tree olje, grapefrukt og tea tree olje. Det er så mange gode ting i naturen, så hvorfor ikke bruke denne naturressursen slik at du kan skape personlig velvære med god samvittighet? Dette er utgangspunktet for tannkremene fra italienske Equilibra , som imidlertid ikke lar gleden ved naturlige produkter kompromittere selve effekten.


Du kan se frem til en fantastisk naturlig blanding som både gir deg frisk mentolpust, optimal beskyttelse mot karies og i mange tilfeller også en blekende effekt. Dette gjøres ofte ved hjelp av den skånsomme kombinasjonen av aktivert karbon, silika og perlemor, som på ingen måte sliter bort emaljen. Det er derfor overbekymring for stygge, gule belegg - og du trenger ikke engang ty til store eksperimenter på badet. Alt som trengs er riktig tannkrem.

Tilsetning av tea tree-olje i tannkremene er med på å gi en antiseptisk effekt og har vært kjent i flere tiår for sine mange aktive ingredienser, på samme måte som den naturlige xylitolen reduserer risikoen for karies.

Så med Equilibras tannkremer kan du hente masse ekstragevinster, men det er faktisk en annen bonus. Dette er en av typene tannkrem i MundFrisks sortiment som ikke inneholder fluor. Så hvis du har et spesifikt ønske om å begrense inntaket av fluor så mye som mulig, er dette et utmerket valg.

Vi anbefaler på det sterkeste at du velger å kombinere Equilibras tannkrem med en av seriens munnvann. På denne måten får du ekstra hjelp til å holde både tannoverflater og mellomrom helt rene.