Pasta del Capitano Floss

La Pasta del Capitanos tanntråd flytte inn på badet

Hos MundFrisk.no gir vi deg mange muligheter til å bli kjent med det italienske merket Pasta del Capitano , som har vært en velsmurt maskin siden 1905, da Ciccarelli-familien produserte produktene selv i sitt eget apotek.

Populært sett har Pasta del Capitano tatt vare på det italienske smilet - og nå er det din tur og ditt smil.


Så la italiensk Pasta del Capitano flytte inn på baderomshyllen i dag! i dag består produktutvalget av både tannkrem, munnvann og tanntråd - og de kan alle kjøpes her på MundFrisk.no .

Tanntråden fra Pasta del Capitano er ganske enkel - og den gir deg akkurat det du trenger til en fornuftig pris. Den hvite tanntråden er PFAS-fri, som er betegnelsen på kjemiske fluorstoffer, også kjent som permanente stoffer, da de er vanskelige å bryte ned og kan samle seg hos både mennesker og dyr.

Vi anbefaler på det sterkeste at du kombinerer tannkremen din fra Pasta del Capitano med tannkremen fra samme merke. Denne er bygget rundt sinkbaserte molekyler som et av de viktigste plakkbekjempende verktøyene. Men sinkmolekylene har også fullstendig eliminert behovet for SLS, parabener og konserveringsmidler med formaldehyd. Samtidig kan det også nevnes at Pasta del Capitanos tannkrem inneholder en økologisk sertifisert mynte. Alt i alt er det italienske teamet svært opptatt av at det er stor grad av åpenhet rundt de enkelte ingrediensene, siden sikkerhet er en av de viktigste verdiene i produktutviklingen.