Curasept Proxi Angle Interspace-børster

Curasept Proxi mellomromsbørster - med Safe Stop System

Proxi er navnet på en serie gap-børster lansert av italienske Curasept , som alltid utvikler produktene sine basert på grundig forskning. Dette betyr også at Curasept leverer munnhygieneprodukter med et ekstra innovativt preg, i tillegg til at de overholder alle gjeldende standarder.


Spaltebørstene fra Proxi -serien har f.eks. gjennomgått en rekke laboratorietester for å sikre at de ikke spenner seg under bruk. De opprettholder også en så høy strekkfasthet at de overgår de offisielle ISO-standardene.

Rombørstene Proxi -serien kjennetegnes også ved å ha ultrafleksible nylonbust, et ergonomisk håndtak og integrert beskyttelseshette. I tillegg sørger et Safe Stop System for at tannkjøttet ikke skades unødvendig via beskyttelseshylsen mellom håndtaket og busten.

Spaltebørstene finnes i flere størrelser, slik at du kan oppnå best mulig passform. Størrelsene er angitt med de forskjellige fargene og de offisielle ISO-betegnelsene.

Proxi serien er delt inn i flere undergrupper som: Proxi Angle, Proxi Treatment og Proxi Prevention. Proxi er f.eks. utviklet spesielt for mindre hull, mens Proxi Treatment passer til større hull, slik at alle kan få en passende størrelse.
Proxi Prevention Mix gir deg en pakke med 5 forskjellige størrelser, slik at du kan finne akkurat den rette matchen.

Ønsker du et ekstra godt grep på rombørstene dine samt en ekstra skånsom rengjøring, er rombørstene fra Curasept et godt valg.