Curasept Proxi Short Interspace-børster

Curasept Proxi mellomromsbørster - med høye sikkerhetsstandarder

Proxi er navnet på serien med mellomromsbørster som italienske Curasept står bak. Merket har alltid jobbet for å tilby produkter til alle, uavhengig av de muntlige utfordringene du møter. Derfor er Proxi -serien også naturlig delt inn i flere underkategorier som tar sikte på ulike behov hos den enkelte bruker. For de små hullene kan du velge Proxi Prevention, og du kan gå med Proxi Treatment for større gap.


De vinklede Angle-mellomromsbørstene i serien er også designet for å rense de bakerste tennene mer effektivt. Hodet har en vinkel på 90 grader, noe som gjør det lettere å fange opp skitt på de vanskelig tilgjengelige stedene i munnhulen, slik at du i større grad kan hindre opphopning av bakterier og plakk.

Proxi -serien gap børster er utviklet av det dedikerte italienske teamet, som baserer alle sine innovasjoner på ekstremt grundig forskning. Dette sikrer det spesielle konseptet bak Curasept .
Sikkerhetsstandardene hos Curasept overgår ofte de generelle standardene utstedt av ISO. Forskningen foregår typisk over flere år, og sluttproduktene er kun utviklet av verdensledende partnere.

De super nylonbørstene, det ergonomiske håndtaket og det integrerte Safe Stop System er bare noen av de mange detaljene som er tenkt inn i et relativt enkelt produkt. Med Curasept er det imidlertid ingen halve løsninger, men kun gjennomtenkte valg over hele linja.