DentoTape Johnson & Johnson Reach Original Dental Floss 100 mtr.

DentoTape Johnson & Johnson Reach Original Dental Floss 100 mtr.

Enhetspris ved 1 stk. 109,00 NOK

Enhetspris ved 6 stk. 103,00 NOK 109,00 NOK

Klarna

Mange mennesker er fornøyd med å pusse tennene, vanligvis bare en gang om dagen. Tannleger anbefaler minst to tannbørster om dagen, pluss at du også bør bruke tanntråd for å fjerne mat og rusk som sitter fast mellom tennene.

Dentotape original er en vokset tanntråd som er flat. Den kommer uten mel. Tanntråd er utmerket for å fjerne plakk mellom tennene. Fordi Dentotape original er flat, kan den dekke en større tannoverflate.

Det er viktig å fjerne mat som sitter fast mellom tennene. Matrester kan gi deg dårlig ånde og føre til flere munnhelseproblemer.

Dentotape er en vanlig tanntråd. Trekk tanntråden til en passende lengde og bruk fingrene til å flytte tanntråden mellom tennene. Tre deretter tennene forsiktig mellom tennene. Akkurat som tannbørsten, bør tanntråd brukes hver dag.

100 meter

Modell/varenr.: 8801051127997
Lagerstatus: På lager
stk.

Uten fluor og PFTE/PFAS.

Den dag i dag regnes REACH® tanntråd som referansen når det gjelder tanntråd blant tannleger. REACH®-merket ble utviklet av DuPont i 1976, før det ble kjøpt opp et år senere av Johnson & Johnson, det første selskapet som masseproduserte tanntråd tilbake i 1898. Opprinnelig brukte Johnson & Johnson overflødig materiale fra silkesuturer for å lage deres tanntråd, noe som gjorde dem rimelige for den vanlige forbruker. I 1976 patenterte selskapet moderne emballasje for tanntråd som revolusjonerte måten tanntråd ble dispensert og brukt på.

Etter Johnson & Johnsons landsomfattende implementering av REACH® i 1978, ble merkets profesjonelle tanntråd raskt en favoritt blant amerikanske tannleger og hygienister. På den tiden var tannpleieryrket fortsatt stort sett ukjent utenfor Amerika. Sveits var et av de første europeiske landene som bestemte seg for å introdusere denne spesialiteten. Med amerikanske tannleger kom amerikansk tanntråd, og tannleger bruker fortsatt REACH® floss for å fullføre opplæringen i dag.

I dag eies REACH-merket av Beverfood AG. Det er fortsatt den samme tanntråden, produsert på samme fabrikk.

Kommentarer 0


Andre kunder har også kjøpt