Dentosan Munnvann

Dentosan - munnskyll med klorheksidin mot plakk

Har du ofte problemer med økt plakkdannelse? Og du vet ikke helt hvordan du skal få tilbake kontrollen slik at plakket ikke utvikler seg til karies og gingivitt? Da kan du vurdere Dentosan munnvann med klorheksidin. Du finner flere av variantene her hos MundFrisk .


Italienske Dentosan kommer med stor ekspertise innen tannbehandling og de har gjort det til litt av et oppdrag å bekjempe mange av de vanlige problemene i området som gingivitt og dårlig ånde; dette gjøres ved å bruke godt testede produktlinjer.

Hos MundFrisk har vi valgt å selge flere av Dentosans produkter, som for eksempel deres munnvann med klorheksidin.

Spesielt klorheksidin er et godt middel for deg som ønsker å kunne kontrollere plakk. Klorheksidin fungerer som et desinfeksjonsmiddel i seg selv og bidrar til å drepe bakterier fra innsiden slik at det ikke oppstår ytterligere plakkdannelse. Du kan derfor bruke det både forebyggende og når du allerede har begynt å få problemer med plakkdannelse og eventuelt også opplever mer betent tannkjøtt.

Klorheksidin skal alltid brukes i henhold til instruksjonene fra produsenten, da det i noen tilfeller kan oppstå bivirkninger dersom midlet brukes i for lange perioder av gangen. Bivirkninger kan inkludere plakk på tennene samt mindre smaksforstyrrelser.

Dentosan tilbyr deg en umiddelbar behandling med klorheksidin via Intensive Treatment-produktet, mens du kan opprettholde behandlingen ved hjelp av Monthly Treatment munnvann.

Klorheksidin har en spesiell evne til å feste seg til tannoverflatene over lengre tid, slik at beskyttelsen opprettholdes over lengre tid.

Ønsker du å følge opp med en ekstra behandling for det såre tannkjøttet, kan du også finne din Dentosan -tannkrem for spesielt sensitivt tannkjøtt her på MundFrisk.no . Så søk umiddelbart hjelp fra Dentosan hvis du lider av plakk og de ulike konsekvensene det har på munnhygienen din.