Jack N Jill tannkrem

Jack N' Jill - tannkrem for barn med ekstra stor mengde xylitol

Barnetannkremene fra australske Jack N' Jill er først og fremst kjent for sine naturlige ingredienser og sin ekstra store mengde xylitol, som til fulle beviser at økologiske barnetannkremer lett kan være super , selv uten noen syntetiske tilsetningsstoffer. Og til slutt må vi ikke glemme de deilige smakene som også har blitt et synonym for Jack N' Jill.


Her på MundFrisk kan du alltid finne flere av Jack N' Jill barnas tannkremer; vi tilbyr deg smaker som bringebær, solbær og blåbær. Dette er smaker som barna kanskje allerede kjenner og elsker. Det har alltid vært viktig for Jack N' Jill at barnas tannkremer snakker til barna i barnehøyde, bl.a. ved å bruke de deilige smakene og søte designene på emballasjen.

Ingredienslisten er nøye sammensatt og er basert på Jack N' Jills egne oppskrifter, så innholdet er 100 % trygt for barna. Dette gjelder spesielt med tanke på at de minste i familien ikke alltid er like grundige med å spytte ut tannkremen og derfor må tåle å svelge den uten at det får konsekvenser. Den inneholder ingen fluor, konserveringsmidler, kunstige farger, BPA eller gluten.

Når vi snakker om ingredienser kan vi ikke se bort fra xylitol, som det er ekstra mye av i barnas tannkremer fra Jack N' Jill . Den større mengden er med på å opprettholde riktig pH-verdi, slik at du unngår syredannelse, som som kjent kan være utrolig skadelig for alle tenner, og spesielt barnetenner, hvis emalje ennå ikke er helt herdet.

Jack N' Jills tannkremer passer for barn fra 6 måneder og oppover.

Det australske merket er i dag verdenskjent og selges i mer enn 60 land. Fra 1940-tallet og utover var det en liten familiebedrift, men den fikk en ansiktsløftning på 2010-tallet av ekteparet Rachel og Justin Bernhaut, som har gjort merket til et multimillionselskap, og som selv har vært med på å utvikle nåværende tannkremformler.