Reach Floss

REACH tanntråd - perfekt for deg med trange mellomrom

Har du mer enn vanskelig for å finne den typen tanntråd som passer til de ekstra trange plassene? Da er Dentotape Slim tanntråd fra det verdenskjente merket REACH et utmerket valg. Den er også fri for skadelige stoffer som PFTE/PFAS og har voksbelegg slik at den glir lettere.


REACH har vært med siden 1970-tallet og har vært med på å revolusjonere ulike tannpleieprodukter flere ganger, fra tannbørsten med vinklet hals til masseproduksjon av tanntråd basert på silkeavfallsprodukter. Så både ekspertisen og det gode øyet for salgssuksess har vært nøkkelen til REACH fremadstorm på markedet.

Tanntråd spiller som kjent en av hovedrollene i daglig rengjøring, og det skal være relativt enkelt å la det løpe opp og ned i mellomrommene. Den skal helst ikke sette seg fast utallige ganger, slik at du ikke får med deg all matrestene. Som vi alle vet er ingen av oss like, og derfor kan det også være hull som er smalere enn andre. Du må kanskje bytte mellom ulike typer tanntråd her. Dentotape Slim er designet spesielt for de smaleste passasjene i munnhulen. Den er super å bruke når du har viklet opp det angitte antallet cm fra åpningen.

Ønsker du et alternativ til din tanntråd, har vi her hos MundFrisk også et stort antall mellomromsbørster i mange forskjellige størrelser. Så kanskje du foretrekker en kombinasjon av tanntråd og interdentalbørster.

Er det en bestemt størrelse du ikke finner her på nettsiden? Så ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre i søket.