Mirex tannbørster

Mirex - billige tannbørster til hverdags og reisebruk

Tannbørster trengs - og med tanke på at de må skiftes ut relativt ofte, kan du vurdere om du ønsker å finne de rimeligere av denne typen. Det er spesielt verdt å vurdere hvis du leter etter tannbørster til reisen og ikke planlegger å gi dem en returbillett.

Mirex er et av merkene som spesialiserer seg på tannbørster til både hverdags- og reisebruk. De er utviklet i tett samarbeid med tannlegeeksperter, så selv om prisen er presset i bunn, er kvaliteten skrudd godt opp, selv om man selvfølgelig ikke får alle de avanserte funksjonene som med de dyrere variantene.


Vi kan f.eks. tilby deg reisetannbørster i kompakte størrelser med tilhørende etuier, slik at du enkelt kan pakke dem ned i toalettmappe eller -veske, uten å ta med deg ekstra bakterier på turen. Du har også muligheten til å kjøpe en Mirex Ultra Health tannbørste, som er spesielt rettet mot deg med økt plakkdannelse, og som derfor trenger en litt grundigere rengjøring, uten å irritere tannkjøttet. Eller kanskje du går for modellen Big Fresh med bust av ulik lengde?

Ta gjerne en titt på de forskjellige tannbørstene i Mirex -serien, så kan du finne ut hvilke modeller som bør pryde din baderomshylle. Husk også å supplere med tanntråd, mellomromsbørster og munnvann dersom din personlige munnhygiene trenger en oppgradering.