WhiteWash

Whitewash - tannblekingsprodukter direkte fra laboratoriet

Hos MundFrisk.no gjør vi det et poeng å presentere deg for en rekke produkter som løser flere av problemene som tar ekstra tid i hverdagen og dermed kanskje også skaper sosial angst. Sammen med det engelske merket Whitewash kan vi gjøre veien til et hvitere smil noe kortere!


Whitewash Laboratories er av engelsk opprinnelse, og produktene er utviklet av tannleger og andre eksperter på området, slik at det alltid er et øye for de høye kvalitetsstandardene og ulike innovasjoner på området. Whitewash har i dag et av verdens største utvalg innen tannbleking, som har vært deres spesialistområde gjennom årene. Vi snakker her om en ekte ekspert som har strukket seg langt for å utmerke seg på ett bestemt felt, i stedet for å spre vingene over et større utvalg av kosmetikk.

Whitewash og deres whitening tannkrem kan kjøpes her på MundFrisk.no , så du kan se og smake på saken selv. Hvis du verken har lyst eller råd til å kaste deg ut i dyre tannblekingsmetoder på ulike klinikker, er det å velge en tannkrem med blekende effekt en relativt enkel og billig løsning.

Tannkremen virker på flere nivåer, da den først og fremst inneholder en av byggesteinene i naturlig emalje, nemlig hydroksyapatitt, som dels er med på å gi en blekende effekt og dels forebygger tannfølsomhet ved å remineralisere emaljen og dermed styrke den.

Med Whitewash -tannkremen får du naturligvis også en anti-karies effekt, da den inneholder tillatt mengde fluor.

Så la oss oppsummere: Her får du et lite vidundermiddel på tube, hvor du både kan se frem til frisk pust og hvitere tenner, samtidig som du vet at tennene dine nå er beskyttet mot både bakterier og plakk.