Elgydium

Elgydium - takler alle problemer med munnhygiene

Det er aldri for sent å gjøre en ekstra innsats hvis du vet at munnhygiene ikke alltid har vært din sterke side. Du kan f.eks. kjøp noen pakker med tanntråd fra franske Elgydium - og du er allerede godt beskyttet mot hull takket være den fluorinfunderte tanntråden.


Elgydium er et av mange merker under laboratorieselskapet Pierre Fabre Oral Care , som så dagens lys tilbake på 1960-tallet og har stått bak en lang rekke innovative initiativ som stabilisering av klorheksidin i munnvann , tannkrem med medisinsk status, steriliserbar tannbørster, nye formler med kamille - og marshmallowekstrakt i tannkremer til babyer og flere ulike mellomromsbørster.

Pierre Fabre Oral Care og Elgydium er ganske enkelt en institusjon på det europeiske markedet for tannlegeutstyr, og produktene selges foreløpig kun i utvalgte butikker og apotek.

Den kontinuerlige jakten på innovasjoner har også gjort at Elgydium og de andre merkene i produktporteføljen kan takle alle problemene du måtte ha med munnhygiene.

Hos MundFrisk.no er vi selvfølgelig stolte over å kunne introdusere deg for flere av Elgydiums produkter, som alle er produsert i Frankrike. Mer spesifikt kan du kjøpe flere varianter av Elgydium tanntråd.

Et produkt som Dental Floss Cool Mint er tilsatt fluor, som umiddelbart gir deg god beskyttelse mot tannråte ved å trenge inn i emaljen. Motsatt kan du også velge en tanntråd med klorheksidin, som gir god beskyttelse mot spesielt bakterier og betennelsestilstander. Siden klorheksidin allerede er integrert i tråden, er det enkelt å implementere dette antiseptiske midlet i din personlige munnhygiene.

Tanntråden fra Elgydium er også designet ut fra ideen om at den skal føles skånsom mot tannkjøttet, på samme måte som den skal være enkel å føre den inn og ut av mellomrommene. Det skjer bl.a. ved å bruke det flatere designet.

Trenger du tanntråd på baderomshyllen hjemme, er det trygt å velge tanntråd fra Elgydium .