Emoform

Emoform - italiensk vitenskap innkapslet på rør

Kanskje du ikke alltid tenker på det; men hver gang du åpner tannkremen eller munnvannet, åpner du faktisk opp et sant univers av vitenskap. Dette gjelder de italienske tannhelsespesialistene Emoform , som har klart å kapsle inn mer enn 60 års forskningsarbeid i sine ulike tannpleieprodukter.


Emoform har spesielt forsket på tannhelse og har derfor en stor spesialitet innenfor akkurat dette området. Flere av produktene i produktporteføljen - som for eksempel munnvannet - omhandler spesifikt formler som lindrer symptomer på gingivitt. Blødende tannkjøtt kan ofte være et tydelig tegn på plakkoppbygging som har utviklet seg til det verre. På dette stadiet er det også viktig å velge formler som er ekstra skånsomme slik at munnhulen ikke blir ytterligere irritert.

Nøkkelen til Emoforms effektive munnvann er de to fluorforbindelsene, natriumfluorid og natriummonofluorfosfat, som virker for å motvirke dannelse og spredning av bakterier, som er forutsetningen for plakk og karies.

Hos MundFrisk.no finner du også tannkrem fra Emoform . Vi har for eksempel den populære barnevarianten med jordbærsmak - kan du tenke deg noe deiligere enn en tidlig morgen? Tannkremen er spesielt rettet mot barn i alderssegmentet 2-6 år, hvor melketennene må styrkes ekstra. De gjør bl.a. bruker fluor.

På den annen side inneholder tannkremen verken parabener, natriumlaurylsulfat eller allergener.

Uansett hvilket produkt du velger, vil det stå for pålitelighet, kvalitet og spesialisering innen munnhygiene. I dag er Emoform et merke som har fått stor respekt blant private brukere så vel som farmasøyter og annet helsepersonell.