Dentinet

Dentinet - for de som leter etter profesjonelt tannpleieutstyr

Dentinet er et chilensk selskap etablert av fagfolk med omfattende kunnskap innen helsefeltet, inkludert tannindustrien. På grunn av den store erfaringen er det også fokus på å tilby brukerne et velassortert og profesjonelt utstyr som kan brukes både hjemme og på de ulike tannklinikkene.


På grunn av den store kompetansen har det vært opplagt for MundFrisk å inkludere Dentinet i vår produktportefølje. Vi har her valgt å fokusere på grunnleggende, men likevel uunnværlige produkter som tanntrådholdere og tannpirkere. Siden dette er noen av produktene som brukes til daglig, er det også behov for flere alternativer, ikke minst når det kommer til de ulike størrelsene på tannpirkere.

Dentinets tannpirkere - eller mellomromsbørster om du vil - finnes både i de klassiske størrelsene, men også som for eksempel ultra og fine. Skal du kjøpe ulike størrelser til familien er det ikke noe problem, da hver størrelse er fargekodet og derfor lett å skille hjemme i baderomsskapet.

Utformingen av tannpirkerne bidrar til å sikre en grundig rengjøring av mellomrommene dag etter dag. Som et supplement eller alternativ til tannpirkerne kan du også velge tanntrådsbrakettene, hvor tanntråden er tredd på et lite skaft. Designet er faktisk så smart at den spisse enden nederst kan fungere som en tannpirker, slik at du får en 2-i-1 løsning. Et lite smart etui er til og med inkludert, slik at de kan holdes rene under transport