Closeup tannkrem

Closeup - frisk pust i opptil 12 timer

Navnet sier alt - med Closeup tannkremer handler det om å komme nærme seg, for med en god tannkrem og frisk pust ligger verden for dine føtter. Så hvorfor ikke ta sjansen på å komme virkelig nær ham eller henne du elsker?


Closeup tannkremene Fresh Red Hot og Fresh Menthol Paradise gir deg frisk pust i opptil 12 timer, slik at du trygt kan komme deg gjennom både møtet og arbeidsdagen uten å måtte bli påvirket av dårlig ånde.

Samtidig er tannkremene bygget opp rundt kombinasjonen av aktiv sink og mikroglanskrystaller, slik at du får både en antibakteriell effekt og en blekende effekt. Samtidig inneholder tannkremene fluor, som gjennom historien har vist seg å være den absolutt beste beskyttelsen mot karies. Husk at det er en betydelig forskjell på fluor og fluor - du kan ha nytte av å lese vår artikkel om emnet her på MundFrisk.no , som burde utrydde de verste misforståelsene.

Til tross for Closeup -tannkremens gode egenskaper er det alltid viktig at du følger produsentens anvisninger for hvor mange ganger du bør bruke tannkremen daglig, på samme måte som du må være grundig med tilleggsverktøy som tannpirkere og tanntråd, slik at du får alt veien rundt. Tannkrem og tannbørste kommer aldri helt inn i mellomrommene, så her trengs det ekstra hjelp for å unngå bakterieopphopning og plakkdannelse.

Vil du vite mer om Closeup og deres tannkremer? Søk da videre her på MundFrisk.no .