Hident

Tannpirkere fra Hident - merkbare endringer på 2 uker

Vil du at det skal skje noe nytt med munnhygienen - og helst i en fart? Da kan du se nærmere på tannpirkerne fra italienske Hident , som takket være det innovative designet kan skape merkbare endringer på bare 2 uker.

Hident er et merke som fokuserer på å utvikle tannpleieprodukter og spesielt tannpirkere. I følge Hidents egne mål får du opptil 6x mer effektiv rengjøring takket være det spesifikke designet med avrundet form, de trekantede tuppene og de små effektive bustene som fjerner alle matrester på et blunk. Samtidig river ikke tannpirkerne opp tannkjøttet, men masserer dem i stedet stille slik at du ikke stresser dem unødvendig.


Kort sagt, mye forskning har gått inn i et tannpirkerdesign som kan se ganske tradisjonelt ut med det blotte øye, men som faktisk kan mye mer.

Skal du oppleve forandringer på 2 uker krever det dels at man bruker tannpirkerne riktig og dels at man bruker dem daglig. Noen av endringene du vil kunne oppleve er at du får bedre pust. Opphopninger av bakterier vil kunne utløse svovelforbindelser som resulterer i den ekle lukten. Samtidig kan bakterieansamlinger også være en årsak til plakkdannelse, så med en grundig rengjøring vil du kunne holde plakkdannelsen i sjakk. Det er likevel viktig å være flittig med tannbørsten, på samme måte som du kan ha godt av å supplere med både tanntråd som alternativ til tannpirkere og munnvann .

Hos MundFrisk.no har vi mange alternativer i alle kategorier, så sjekk ut vårt store utvalg av tannpirkere, tannbørster og munnvann i dag.