Durban's Munnvann

Durbans munnvann - den effektive beskyttelsen mot bakterier

Tannbørste, tannpirker og munnvann . Det er den absolutt beste beskyttelsen hvis du vil unngå bakterieopphopning som kan føre til plakkdannelse og i verste fall gingivitt og karies. Så her gir vi deg et annet forslag til et munnvann som både beskytter og gir deg en fantastisk smak - Durbans munnvann .


Durban's er et merke som spesialiserer seg på alle typer munnhygieneprodukter. Slik har det vært siden 1960-tallet, da Durbans aldri har vært redd for å gå foran - selv når det kom til de forskjellige reklamefremstøtene. Durbans smil har blitt litt av et fenomen, og nå kan du gjøre hva som helst for å smile ekstra bredt, akkurat som italienerne har gjort i flere tiår.

Munnvannet fra Durban's finnes i flere varianter. Du kan for eksempel velge den varianten som er ekstra skånsom mot tannkjøttet, men ikke bakteriene. Munnvannene fra Durban's er alle utviklet for å ta opp kampen mot bakterier effektivt, slik at du unngår plakkdannelse.

Bakterier er også den store synderen når det kommer til dårlig ånde. Som en ekstra hjelp til frisk pust inneholder munnskyllevæskene nydelige aromaer som mint .

Renner tannkremtuben ut? Eller har tannbørsten din sett bedre dager? Så husk at vi også har både tannkrem og tannbørster fra et merke som Durbans.