White Glo tannkrem

White Glo tannkrem med bleking - gjør som modeller og skuespillere

Vi jukser alle litt på vekten... Hvis du har drukket litt for mye kaffe, røykt en sigarett for mye eller likt litt for mye vin, kan det hende du lider av gule tenner. Det kan du heldigvis gjøre noe med her og nå - ganske enkelt ved å velge en av de mange whitening tannkremene fra White Glo . Og tro oss, selv de kjente skuespillerne og modellene kan trikset, så hvorfor ikke få litt ekstra hjelp også?


Hos MundFrisk selger vi et bredt utvalg av White Glos whitening tannkremer. Vi har både variantene som gir deg en umiddelbar effekt etter første påføring, samt den type tannkrem som er ekstra god for sensitivt tannkjøtt. Du bør også merke deg at vi som et helt unikt tilbud kan tilby deg ulike White Glo -sett med både whitening tannkrem og tilhørende tannbørste, som fremmer effekten ved å løfte de gule flekkene vekk fra tannoverflaten.

En av hovedingrediensene i de mange whitening tannkremene fra White Glo er aktivt kull. Det er et 100 % naturlig produkt som rett og slett fungerer som en magnet for plakk og trekker det forsiktig vekk fra tennene, mens de spesialutviklede tannbørstene gir det siste løftet slik at effekten blir enda bedre.

Når du kjøper produkter fra White Glo handler du med en av de aller beste innen tannbleking hjemme. Det australske teamet har vært en av de ledende aktørene siden 1995 og var faktisk et av de aller første selskapene som lanserte tannblekingsprodukter.

Selskapet har siden blitt belønnet med både priser og sertifiseringer for sine raffinerte og miljøvennlige formler. De mange produktene er utviklet i tett samarbeid med tannleger, samtidig som White Glo har inngått et miljøsamarbeid med CleanHub for å minimere plast i verdenshavene. Hvert kjøp bidrar dermed til innsatsen for å få plast ut av våre verdenshav.