Ram Medical

Ram Medical - italiensk farmasøytisk ekspert innen tannpleie

Ram Medical er et italiensk selskap som utvikler produkter innen tannpleie så vel som det medisinske og farmasøytiske feltet på grunnlag av mange års erfaring. Målet har vært å skape et attraktivt forhold mellom pris og kvalitet, på samme måte som de respektive produktene kontrolleres under svært strenge betingelser, alltid i nært forhold til samarbeidspartnere som tannleger og tannkirurger.


For Ram Medical er det også viktig å være lydhør overfor markedet og dermed dekke de behov som etterspørres av forbrukerne.

Hos MundFrisk.no selger vi et selektivt utvalg av Ram Medical sine produkter - munnvann i form av brusetabletter og proteselimet Extra Strong, som gir både et godt og pålitelig hold.

Munnvannstablettene har blitt lansert i 6 ulike friske smakskombinasjoner, da det har vært Ram Medical sitt ønske å nå et bredt kundesegment. Tablettene kan brukes privat, men også før, under og etter ulike tannbehandlinger. De gir en nesten umiddelbar antiseptisk effekt, men bidrar også til å rense tennene effektivt, samt løse opp mer tyktflytende spytt.

Munnvannstablettene er super for deg som ofte reiser og derfor vil ha dem i håndbagasjen, uten å måtte tenke på mengden av hensyn til sikkerhetskontrollen på flyplassen. I tillegg tar de minimalt med plass og lekker ikke hvis du ikke får på hetten ordentlig.

Så ta sjansen på å handle dine Ram Medical produkter her på MundFrisk.no !