Foramen tannkrem

Foramen tannkrem - med noe for enhver smak

Blekende effekt, dyprens eller et ekstra godt middel for sensitive tannkjøtt og tenner? Tannkremene fra spanske Foramen dekker et bredt spekter av bruksområder, og mange av dem er representert her på MundFrisk.no .


Foramen Sensitive & Whitening hjelper f.eks. med å minimere skader på tannkjøttrøttene og lukke hulrom, slik at du ikke opplever samme grad av frostskader. Eller kanskje du har hørt mye snakk om aktivt kull i tannkrem og er nå klar til å prøve det selv? Her kan vi varmt anbefale Foramens tannkrem Charcoal, som hjelper til med å fjerne flekker fra bl.a. tobakk og kaffe, rett og slett fordi kullet fungerer som en magnet som trekker urenhetene vekk fra tennene.

Eller kanskje du er mer fan av de grønne tannkremene? Prøv deretter Herbal Aloe tannkrem med en kombinasjon av planteekstrakter, fluor mot karies, blekende papain og en blanding av kamille, eukalyptus og aloe vera.

Vi har selvfølgelig også tannkremer til juniorene i familien, og de har mange av de samme gode egenskapene som voksentannkremene, dog med den lille finessen at de er tilsatt en deilig jordbærsmak som nok vil friste de minste i familie.

Utvikler du sansen for tannkremene fra Foramen , kan du også ha nytte av å supplere med andre produkter fra det spanske merket, som har vært på markedet siden 1918. Valget kan godt falle på et av de mange munnvannsproduktene med alt fra " protection " til "anti-plakk".