Foramen

Foramen - ledende spansk merke innen munnpleie

Kvalitet er i høysetet når det kommer til produkter fra spanske Foramen . Det spanske navnet refererer til naturlig skjønnhet - og er derfor ikke bare et merke for menn. Tvert imot har teamet drevet med munnpleie for alle siden 1918, og i dag kan du her på MundFrisk.no kjøpe både Foramens tannkrem, mellomromsbørster, munnvann og mye mer, som for eksempel proteselim.


Foramen har vokst ganske mye de siste årene og er nå representert i mer enn 40 land, dels med egne merkevarer og dels med produksjon av private label-varer for tredjepart. Så du får masse ekspertkunnskap med i pakken. Den store veksten har også resultert i at Foramen nå investerer enda mer i egnede fasiliteter, innovative løsninger og maskiner, som alle bidrar til å optimalisere din personlige munnhygiene.

Hos MundFrisk.no har vi som sagt valgt å selge et bredt utvalg av Foramens produkter, så det er noe for enhver smak. Kanskje du bør prøve en Foramen tannkrem med kombinasjonen av planteekstrakter, fluor mot karies, blekende papain og blandingen av kamille, eukalyptus og aloe vera. Eller trenger du en blekende tannkrem som hjelper deg med å fjerne de stygge gule flekkene - uten å måtte gå inn i de store eksperimentene?

Eller kanskje du vil gi tannhygienen et løft ved å legge til en effektiv rengjøring med alkoholfri munnvann ?

Ta en titt på vårt utvalg av Foramen tannpleieprodukter i dag.