Organic Shop

Organic Shop - enkelt, rent og naturlig

Et navn som Organic Shop forplikter - og kosmetikkmerket Organic Shop står derfor klare til å leve opp til det de lover. Merket så dagens lys i 2011, og produktutvalget er alltid utviklet basert på nøkkelverdiene enkelt, rent og naturlig.


Hos MundFrisk.no kan du f.eks. handle tannkrem fra Organic Shop , men utvalget er langt mer omfattende, da de har lansert et bredt spekter av produkter for ansikt, hår og kropp, derfor karakteriseres Organic Shop også mer som et kosmetikkmerke enn et egentlig tannpleiemerke. .

Når du velger Organic Shop sine produkter kan du se frem til naturlige formler med økologiske ingredienser som gir deg all ungdommens magi i kombinasjon med rikelig med kraft og juice fra frukt som epler, granatepler og druer. Fruktekstraktene i bl.a. Tannkremene bidrar til plakkforebygging, samtidig som du får veldig milde formler som er utrolig skånsomme ved rengjøring av tennene.

I følge Organic Shops tro, bør det å velge økologisk kosmetikk være så åpenbart at du snart vil se det som noe av et must på baderomshyllen. Du unngår også alle former for mikroplast, som kan skade miljøet på sikt.

En rekke av Organic Shop sine produkter har fått sertifiseringer fra Veganforeningen.