Biorepair tannbørster

BioRepairs Curve tannbørster - få hjelp til å pusse tennene riktig

BioRepair er et italiensk merke som spesialiserer seg på å utvikle banebrytende teknologier innen tannpleie, som den emalje-remineraliserende MicroRepair-teknologien samt en selvrensende polymerteknologi som bidrar til å gjøre merkets ulike produkter bakteriostatiske. Vær oppmerksom på at begrepet bakteriostatisk ikke dekker bakteriedrepende egenskaper, men heller at bakterievekst hemmes slik at du unngår bakterieopphopning.


BioRepair har vært på markedet siden 2006 og har derfor etter hvert en bred produktportefølje. Innenfor tannbørstekategorien har BioRepair lansert Curve-serien. Så fort du tar en titt på tannbørstene ser du at de skiller seg ganske mye fra vanlige tannbørster.

Hodet er vinklet på en helt spesiell måte, derav navnet Curve. Den patenterte vinkelen hjelper deg med å pusse tennene på akkurat den måten som tannleger anbefaler - i motsetning til tannbørster med rettere hode. Du får derfor også enda mer ut av f.eks. tannkremen fra BioRepair .

Busten er også plassert slik at du både kan rengjøre tennene og tungen ganske effektivt, men uten å føle på noen måte at du "flasker" tannkjøttet. Hele konstruksjonen er utformet slik at du kan pusse tennene ganske skånsomt.

Akkurat som med andre produkter fra BioRepair er tannbørstene bakteriostatiske, så de samler ikke opp bakterier mens du pusser tennene.

Du kan handle dine BioRepair tannbørster direkte på MundFrisk.no . Vær oppmerksom på at de er tilgjengelige i forskjellige kategorier i henhold til dine individuelle behov. Det er dermed noe for de minste, de med sensitive tenner og tannkjøtt samt de som ønsker total beskyttelse.