Pasta del Capitano

Pasta del Capitano - utviklet med lidenskap i familiens eget apotek

Italienske Pasta del Capitano har vært på markedet i en mannsalder, nærmere bestemt 1905. Merket er drevet av en ekte italiensk lidenskap for munnhygiene, og i dag består produktutvalget av tannkrem, munnvann , tannbørster samt spesialprodukter som reisesett. - så du ikke glemmer å ta vare på tennene under reisen.


Pasta del Capitano er historien om den dedikerte italienske familien Ciccarelli, som for første lange tid utviklet formlene sine selv hjemme i familieapoteket. Merket har også alltid vært kjent for å bry seg enormt om kvaliteten på de respektive produktene, hvor stikkordene har vært innovasjon, forskning og ikke minst åpenhet.

Vi selger flere tannkremer fra Pasta del Capitano , og de er basert på flere innovative tiltak som et spesifikt sinkbasert molekyl som har gjort det mulig å eliminere både SLS, parabener og konserveringsmidler med formaldehyd. Den sinkbaserte formelen hjelper til med å forhindre plakkdannelse på tennene, uten å irritere tennene og tannkjøttet.

Samtidig er tannkremene basert på økologisk sertifisert peppermynte. Forbrukersikkerhet er en av de viktigste parameterne når det gjelder produktutvikling.

Pasta del Capitano har valgt å holde seg til det klassiske tannkremformatet - en flytende konsistens i tuber fremfor for eksempel pulver. Selve innholdet er imidlertid alt annet enn klassisk.

Pasta del Capitano har stolt promotert at de har tatt vare på det italienske smilet siden 1905 - og det er en god sjanse for at det vil være tilfelle i mange år fremover.