Himalaya tannkrem

Himalaya Wellness - tannkrem med naturens egne urter

Er du interessert i å velge den type tannkrem som er basert på naturens egne superkrefter? Da kan du finne god inspirasjon hos Himalaya Wellness , som bygger sin produktlinje på urter hentet direkte fra naturen. Merket hyller også den indiske healingpraksisen Ayurveda, hvor det handler om å se kroppen som en helhetlig enhet.


Oversatt betyr dette at f.eks. betennelse i munnhulen kan ha direkte innvirkning på hvordan resten av kroppen har det. Så velvære for hele kroppen er utgangspunktet når du velger tannkrem fra Himalaya Wellness .

De enkelte urtene til formlene brukes på grunnlag av svært vitenskapelig forskning på området. Det er definitivt også verdt å nevne at Himalaya Wellness har røtter som går tilbake til 1930 - så merket har for lengst bevist sin verdi.

Hos MundFrisk.no står vi klare med spennende produkter fra serien, slik at du kan kjenne kraften og saften fra urtene på din egen kropp. Tannkremene med urter gir deg opptil 12 timers beskyttelse mot skadelige bakterieansamlinger, og du forhindrer derfor både plakkdannelse og både ømt og blødende tannkjøtt, som ofte skyldes betennelsestilstander.

Formlene gir deg også et eksotisk preg takket være ingredienser som neem, granateple, papaya og ananas. Tannkremens primære funksjon er selvsagt å gi deg optimal tannpleie, og dette gjelder ikke bare beskyttelse mot bakterier, men også bleking av tenner, oppstramming av tannkjøttet og beskyttelse av selve tennene.

Så hvorfor ikke ta med litt Himalaya Wellness inn i baderomshyllen? Kombiner eventuelt din Himalaya Wellness tannkrem med et munnvann , slik at du får den komplette pakken og dermed full effekt av produktene.