Himalaya Wellness

Himalaya Wellness - fordi du trenger naturens egne urter

Det har etter hvert blitt en trend for mange merker som driver med tannpleie og beauty å se bort fra syntetiske ingredienser og i stedet se tilbake til naturens egne remedier. Dette gjelder også Himalaya Wellness , som har et ønske om å skape «Happiness through Wellness» ved hjelp av urter. Imidlertid er bruken av disse urtene alltid gjort på et vitenskapelig grunnlag. Så du får virkelig det beste fra to verdener.


Historien om Himalaya Wellness begynte i 1930, da grunnlegger M. Manal oppdaget bruken av urtemedisiner da han tok en reise gjennom et indisk skogsområde. Beslutningen var imidlertid ikke bare å benytte seg av naturlige urter, men også på grunnlag av ayurveda - troen på at kroppen er en integrert helhet, der bare ett enkelt stykke kan bringe hele systemet ut av balanse. Målet var kort og godt å skape et generelt velvære for den enkelte med naturens egen «medisin».

I dag figurerer Himalaya Wellness som et av de ledende urtemerkene, og produktutvalget inkluderer en rekke spennende velværeløsninger, spesielt tannpleieprodukter, som som kjent spiller en viktig rolle for kroppens generelle velvære. Hos MundFrisk.no finner du både Himalaya Wellness tannkrem, pastiller og munnvann .

Tannkremene fra Himalaya Wellness hjelper bl.a med å beskytte mot bakterier, men også med å styrke emaljen og forebygge tannkjøttblødning.

Blødende tannkjøtt kan være en indikasjon på at tannkjøttet er påvirket av en betennelsestilstand som kan påvirke resten av kroppen. Så det handler om å holde tannkjøttet friskt, og det kan du gjøre passende med en dose Himalaya Wellness .