Happybrush tanntråd

Happybrush tanntråd - " Oral care virkelig bryr seg"

Trenger du ny tanntråd - og gladere tenner? Da er tanntråden fra Happybrush et utmerket valg, da du får en vakker tanntråd i selskapets karakteristiske turkise farger.

Det vil lyse opp ethvert bad.


Den antibakterielle tanntråden er rivebestandig med voksede fibre og gir deg samtidig en fin frisk myntesmak med xylitol. Formelen inneholder ingen skadelige ingredienser, akkurat som tanntråden også er sertifisert som både vegansk og klimanøytral.

Tannpleieproduktene fra Happybrush er produsert basert på slagordet " oral care virkelig bryr seg". Og et ord som " happy " går derfor igjen i produktutviklingen til det unge laget. Både når det kommer til de glade turkis-svarte fargekombinasjonene som et motstykke til de mer klassiske hvite produktene. Eller av ren glede av å bruke de alltid brukervennlige produktene.

Enkelt sagt skal det være både enkelt og morsomt å ha glade tenner.

Happy filosofien skinner også igjennom i den daglige driften, hvor Happybrush kontinuerlig investerer i sosiale prosjekter. De er bl.a. bidra til å sikre rent drikkevann i Ghana, på samme måte som bærekraftige materialvalg gjøres i produktutviklingen - for en sunnere planet.

Happybrush er et merke som først og fremst har blitt kjent for sine elektriske tannbørster. I 2017 sementerte de merkevaren sin ved å ta hjem en investering fra «Die Höhle der Löwen» - det tyske motstykket til «Løvens hule».

I dag er det solgt millioner av Happybrushes over hele verden, sammen med diverse tilbehør som tannkrem og tanntråd.

Så start reisen mot gladere tenner med Happybrush og MundFrisk allerede i dag!