Curasept tannbørster

Curasept tannbørster - dekker alle behov

Leter du etter nye tannbørster? Da er det stor sjanse for at du finner den i en av Curasept sine mange serier. De har hver sine særtrekk og sikter mot ulike behov - også de mer spesielle behovene.

Vi kan trekke frem en serie som Biosmalto, som er designet spesielt for de som lider av vondt tannkjøtt. Tannbørstene her er preget av sin ergonomiske design med de mer avsmalnende bustene. De fjerner plakk uten å "traumatisere" tannkjøttet og slite på emaljen unødvendig.


Hvis du er ekstra forsiktig med å få fjernet plakk, kan vi også anbefale Curasept sin Soft Line-serie med de spesifikke anti-plakk tannbørstene. De er designet med ekstra myke og tettsittende hår, så enda mer plakk fjernes med hver bevegelse.

Du kan også ha nytte av å se i retning av Curasept spesialist. Tannbørstene i serien er designet for å møte spesielle behov som børsting av implantater og/eller proteser, akkurat som de er gode for kirurgiske inngrep eller isolerte tenner.

Ovenstående er bare eksempler på de mange tannbørsteseriene fra Curasept . Det er mye mer du bør se nærmere på, enten du er til organiske tretannbørster eller ønsker en tannbørste med integrert blekeeffekt. Curasept har litt av hvert for alle behov.