Groomarang tannkrem

Groomarang tannkrem - fjerner alle spor av kaffe

Nå er det igjen på tide å finne det store smilet, for du kan viske ut alle spor av kaffe og te. Når du opplever gul misfarging etter kaffedrikking, skyldes det tanniner, også kjent som garvesyre, som rett og slett fester seg til den grove emaljen hvis du ikke er flittig nok med tannbørsten.

Groomarang er et merke som ønsker å gi deg den dosen av selvtillit du fortjener i hverdagen - og her passer ikke gule tenner så godt inn i ligningen.


Heldigvis er det relativt enkelt å bli kvitt stygge misfarginger. Hemmeligheten ligger i bruken av aktivt karbon, som klarer å tiltrekke seg urenheter. Det er ikke en ny oppfinnelse; det er bare en ingrediens som blir mer og mer integrert i munnhygieneprodukter - spesielt med tanke på at folk ønsker å bruke mer naturlige ingredienser.

Hos Groomarang brukes aktivt bambuskull i de ulike tannkremene, som meget passende promoteres under logoen: " Black Is the New Black ". Så når du bruker tannkremen din, vil du oppleve at tennene ikke bare føles renere og friskere, men også hvitere. Det er en super og enkel løsning for deg som helst vil slippe å bruke avanserte tannblekingsprodukter.

Hvis du følger produsentens spesifikke instruksjoner, vil du vanligvis kunne se resultatet i løpet av få dager.