CureNat tannkrem

Tannkrempulver fra CureNat - for ditt personlige velvære

Swiss CureNat har blitt et synonym for naturkosmetikk, og et av kjerneproduktene er tannkrem i pulverform, som er lett å ha med seg på reisene. Hos MundFrisk.no har vi CureNat-tannkremene i smakene cinnamon og peppermint .

Produktet er håndlaget med naturlige, veganske og økologiske ingredienser. Du får et rent naturprodukt fra en bedrift som alltid har ønsket å gjøre naturprodukter tilgjengelig for alle.


Tannkrempulveret inneholder blant annet flere typer leire fra en av de reneste regionene på Sardinia, og det er også brukt både miljøvennlige salter og eteriske oljer.

Så hvorfor legge leire til tannkrem?

Før tannbørsten ble vanlig, tygget folk ofte på leire for å rense tennene. Denne naturlige ingrediensen tilbød ikke bare en effektiv, men også en svært funksjonell løsning. Det gir derfor god mening at et naturlig selskap som CuraNet har valgt å inkludere leire i de respektive formlene. Disse formlene er også fri for bl.a. konserveringsmidler, laktose, gluten, fluor og syntetiske dufter.

Tannkrempulveret har - akkurat som den klassiske tannkremen - antibakterielle og antiseptiske egenskaper, på samme måte som det kan bidra til å forhindre dannelse av plakk og tannstein.

Hvis du ønsker å støtte kjerneverdier som "naturlighet, kjærlighet og velvære", er CuraNats tannkrempulver det rette valget for deg her på MundFrisk.no . Det er en liten forskjell i hverdagen som i det store og hele har en positiv innvirkning på kloden, hvis bare vi er mange nok som tar et aktivt valg.