4 stk. Plakkreduserende børstehoder som er kompatible med Oral-B

4 stk. Plakkreduserende børstehoder som er kompatible med Oral-B

Enhetspris ved 1 stk. 77,00 NOK

Enhetspris ved 3 stk. 70,00 NOK 77,00 NOK

Klarna

MundFrisk Plaque Reducer børstehoder fjerner mer plakk under børsting enn de fleste andre og dyrere alternativer.

Plaque Reducer tannbørstehoder kan brukes med alle Oral B elektriske tannbørster,

Merk! Dette er ikke et Procter & Gamble-produkt, men et alternativ.

 

oral-b_philips_sonicare_tooth_brush_heads ...også på åpne pakker!

Modell/varenr.: mf-90004
Lagerstatus: På lager
stk.

Du vet det sikkert altfor godt. Du pusser og pusser, men tennene dine blir ikke ordentlig rene, og du blir ikke dype i det hele tatt. Oral-B har forsket på og analysert hvordan de kunne lage slike unike børstehoder som ville være i stand til å takle selv de vanskeligste utfordringene.

Med en rekke elektriske tannbørster og unike børstehoder kan du bli kvitt dårlig munnhygiene og unngå dyre tannlegebesøk. Oral-B Cross Action børstehoder er unike ved at de er spesielt utviklet for å nå dypt mellom tennene og fjerne smuss og matrester fra selv de fjerneste hjørnene.

Disse fantastiske børstehodene for din Oral-B elektriske tannbørste gjør det enkelt og enkelt å pusse tennene. Bare la børstene ta vare på tennene dine ganske skånsom og skånsom mot både tenner og tannkjøtt. Aldri før har det vært så mye oppmerksomhet til tennene dine, og dette møtes av de utskiftbare børstehodene som passer perfekt til Oral-B elektriske tannbørster.

Monter det nye børstehodet ditt og kom i gang. Du trenger bare å bære tannbørsten - børstehodene gjør resten, og etterlater tennene dine skinnende og rene. Du får et pent, hvitt og friskt smil, som gir deg bedre selvfølelse.

I denne pakken får du 20 helt unike børstehoder til en vanvittig lav pris. Selv om de ikke er originale, tror vi så mye på produktet vårt, som er grundig testet og analysert i et laboratorium, at vi gir deg pengene tilbake hvis du ikke synes det svarer til dine forventninger.

Oral-B Cross Action-kompatible børstehoder passer f.eks. for disse Oral-B elektriske tannbørstene:

 Oral-B Pro Health

 Oral-B Tri-Zone

 Oral-B Triumph

 Oral-B vitalitet

 Oral-B 3D Excel

 Oral-B profesjonell pleie

 Oral-B Advance Power

Gjør en god investering i tennene og munnhygienen.

Kommentarer 0


Andre kunder har også kjøpt