Nå Slim DentoTape Johnson & Johnson

Nå Slim DentoTape Johnson & Johnson

87,00 NOK

Klarna

Dentotape Slim er en ekstra tynn tanntråd som gjør den lettere tilgjengelig, selv om du har trange mellomrom mellom tennene.

Dentotape Slim er en vokset, rund, tynn tanntråd uten fluor og PFTE/PFAS.

50 mtrs.

Modell/varenr.: eku 1692
Lagerstatus: På lager
stk.

Mikrokrystallinsk voksbelagt tanntråd.

Brukes ofte som en del av morgen- og kveldsrutinen. Trekk ca. 35 cm tanntråd og vikle den rundt en finger på hver hånd. Spenn tanntråden og før den forsiktig frem og tilbake mellom tennene. Flytt regelmessig til en ren del av tråden.

Den dag i dag regnes REACH® tanntråd som referansen når det gjelder tanntråd blant tannleger. REACH®-merket ble utviklet av DuPont i 1976, før det ble kjøpt opp et år senere av Johnson & Johnson, det første selskapet som masseproduserte tanntråd tilbake i 1898. Opprinnelig brukte Johnson & Johnson overflødig materiale fra silkesuturer for å lage deres tanntråd, noe som gjorde dem rimelige for den vanlige forbruker. I 1976 patenterte selskapet moderne emballasje for tanntråd som revolusjonerte måten tanntråd ble dispensert og brukt på.

Etter Johnson & Johnsons landsomfattende implementering av REACH® i 1978, ble merkets profesjonelle tanntråd raskt en favoritt blant amerikanske tannleger og hygienister. På den tiden var tannpleieryrket fortsatt stort sett ukjent utenfor Amerika. Sveits var et av de første europeiske landene som bestemte seg for å introdusere denne spesialiteten. Med amerikanske tannleger kom amerikansk tanntråd, og tannleger bruker fortsatt REACH® floss for å fullføre opplæringen i dag.

I dag eies REACH-merket av Beverfood AG. Det er fortsatt den samme tanntråden, produsert på samme fabrikk.

Kommentarer 0


Andre kunder har også kjøpt