Acetoner Munnvann

Actoner - munnvann

Hos MundFrisk finner du alt innen munnvann , og en av ekspertene på akkurat dette feltet er Actoner, som tilhører spanske Briseis. Munnvann er - hva mange kanskje tror - en ganske allsidig kategori, siden det er så mange forskjellige formål de kan oppfylle. Det som karakteriserer Actoner er at de har utviklet et komplett produktspekter innen munnvann , og du finner de fleste produktene her hos MundFrisk .


Flere av produktene fra Actoner er alkoholfrie. Dette er spesielt gode nyheter for de av dere som føler at slimhinnene blir lett irriterte ved bruk av klassiske munnvann, eller opplever en lett brennende følelse.

Det kan selvsagt også være andre gode grunner til at du vil unngå alkohol helt.

Du kan velge din Actoner munnvann ut fra om den skal oppfylle et spesifikt behov eller om du er ute etter fullstendig rens. Hvis dårlig ånde er ditt største problem, kan du gå for et produkt som Actoner Mint Zero, hvor myntesmaken bidrar til å maskere den vonde lukten.

Men det finnes også både Whitening og Sensitive munnvann i produktutvalget, rettet mot de som enten ønsker en blekende effekt eller en mer skånsom behandling av tannkjøtt og tenner.

Du kan også gurgle munnen med 7-i-1 munnvann eller Complete Zero hvis du ønsker en mer grunnleggende behandling som beskytter mot alt fra tannstein til plakk samt frisk pust og blekende effekt. Kort sagt, litt av hvert.

Hvis du er klar til å implementere et munnvann i din daglige munnhygienerutine, kan det være lurt å se nærmere på merket Actoner eller noen av våre mange andre merker som tilbyr munnskyllevæsker gjennom MundFrisk.no .