Tandex Flexi Interspace-børster

Når du bruker produkter som tanntråd, tannpirkere og mellomromsbørster er det ekstra viktig å være forsiktig så du ikke skader tannkjøttet, da det er et veldig følsomt område.

Tandex Flexi interspace-børster er det perfekte produktet for dette, med et mykt gummigrep som sørger for at hendene dine ikke glir, og myke fleksible børster laget av robuste materialer sørger for optimal hygiene for dine rom og ditt tannkjøtt. Hver størrelse har sin egen farge, slik at du enkelt kan se forskjellen mellom dine Tandex Flexi rombørster når du står og skal bruke dem.


Dessverre er det ikke alltid lett å nå med tannbørsten, og tannpirkere kan noen ganger også feile når det gjelder å få inn alt. En gap børste er faktisk den perfekte kombinasjonen av tanntråd/tannpirker og tannbørste, for med sine små bust kommer den virkelig inn og renser.

På denne siden finner du vårt utvalg av gap børster fra Tandex samt diverse tilbehør som gjør det enklere å bruke gap børster.

Velg mellom ulike størrelser og ulike typer håndtak, slik at du får mellomromstannbørster som er en fornøyelse for deg å bruke.