Oral-B Ortho børstehoder

Når du har en Oral B elektrisk tannbørste, kan du velge blant noen av de nyeste tannbørstehodene på markedet. Oral B Ortho børstehoder er for deg som ønsker en behagelig og enkel rengjøring av tennene morgen og kveld. Det spesielle med tannbørstehodene er at de også er rettet mot deg som bruker tannregulering. Du kan velge mellom flere produktløsninger fra Oral B Ortho, hvor du får 3 forskjellige versjoner av tannbørstehoder. Det finnes en for generell rengjøring av tannoverflatene, og det er en praktisk og uunnværlig interdentalbørste som kan rengjøre mellomrom og under tannregulering.


Når er det på tide å bytte Oral B Ortho børstehode?
Det er selvsagt opp til deg å velge når du tror børstehodet ditt har avtjent sin militærtjeneste. Det er imidlertid flere anbefalinger du kan følge dersom du ønsker å opprettholde det høye hygienenivået du allerede får med en elektrisk tannbørste.

Oral B anbefaler i henhold til flere tannleger at du bytter børstehodet hver tredje måned. Det kan imidlertid også være tidligere, hvis busten blir litt frynsete. Et annet viktig poeng er å bytte ut børstehodet når du har vært gjennom en sykdomsperiode. Børstehårene kan ha samlet flere skadelige bakterier.