Børstehoder for Oral-B fra Dentadan

Få Power Kids med kompatible børstehoder fra Dentadan

Har du hoppet på den elektriske tannbørstetrenden hjemme? Og vil du spare litt ekstra penger på børstehodene? MundFrisks eget internasjonale merke Dentadan står klar med fargerike børstehoder som er kompatible med flere kjente merker, inkludert Oral-B . Vi har dem i friske farger og smarte barneversjoner, så barna kan virkelig bli Power Kids!


Flere av MundFrisks egne produkter slår nå til i utlandet med full kraft, og vi har derfor valgt å lagerføre flere MundFrisk produkter under det internasjonale navnet Dentadan . Konseptet er det samme som alltid: rimelige produkter med den velkjente danske kvaliteten, derfor bærer logoen vår også det velkjente Dannebrog-motivet.

Vi har en mengde must-haves i Dentadan -kolleksjonen vår: dette er produktene du rett og slett ikke kan klare deg uten på badet. Vi har f.eks. flere spennende produkter i segmentet kompatible børstehoder, først og fremst for barna. Selv om du har gitt barnet ditt en Oral-B elektrisk tannbørste, trenger du ikke nødvendigvis kjøpe de originale børstehodene. Du kan faktisk spare mye penger ved å kjøpe noen som er kompatible med de enkelte modellene. Du må bare alltid huske å lese produktbeskrivelsene slik at du vet om de respektive børstehodene er kompatible med ønsket elektrisk tannbørste.

Vi tilbyr våre kompatible børstehoder i flere smarte farger, slik at du kan velge barnets favorittfarge eller lage smarte fargekoder hjemme i baderomsskuffen.

Siden vår Power Kids-serie er rettet spesielt mot barn, vil børstehodene også tilpasses med ekstra myk bust samt et mindre børstehode som passer barnets munn bedre.

Så nå har du og barna alle muligheter til å gjøre tannpussen fargerik, rimelig og effektiv!