Pure Beginings Tannkrem

Pure Beginnings - med gode starttannkremer for babyer

Når spedbarnet begynner å få sine første tenner rundt 6 måneders alder, er det også på tide å starte de ulike tannpusserutinene, og mye skal lekes på dette stadiet og i årene etter. Pure Beginnings fra Sør-Afrika gir deg rene, økologiske barnetannkremer med en fantastisk smak, slik at barna kan lage gode pusserutiner.


Bærsmak? Eller en variant som Vanilla Mint ? De gode smakene er et avgjørende poeng for Pure Beginnings sine barnetannkremer, da de skal kunne friste for barnas smaksløker. Tatt i betraktning den unge alderen (typisk 0-3 år), kan en sterk myntesmak være en litt for tøff diett, og derfor er også myntesmaken bevisst mer dempet i disse barnas tannkremer.

Men smak er ikke alt. Innholdet er og blir det viktigste for Pure Beginnings sitt konsept. Det brukes kun økologiske ingredienser slik at pH-verdiene stemmer overens med hudens egne pH-verdier, hvorfor den naturlige balansen ikke blir kompromittert. Formlene er også fullpakket med oljer, delvis vegetabilske oljer som base, og delvis eteriske oljer for å tilføre naturlige dufter.

Det handler om renslighet over hele linja.

Flertallet av ingrediensene er hentet fra det sørafrikanske høylandet, hvor mange av plantene ofte er boostet med antioksidanter på grunn av det noe tøffere miljøet. Derfor har de mange av egenskapene som spesielt beskytter tennene og tannkjøttet til de minste. Tannemaljen til de minste er mindre motstandsdyktig enn voksnes, og derfor er det viktig at riktig type barnetannkrem velges.

Vil du vite mer om Pure Beginnings og deres fantastiske barnetannkremer kan du lese enda mer på denne siden. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du er i tvil om hva du skal velge. Tannkremene er utviklet for barn i alderen 0-3 år, men kan også brukes av litt større barn.