Ben & Anna Munnvann

Munnvann fra Ben & Anna - 100% naturlig produkt fra Tyskland

Produkter fra tyske Ben & Anna kjennetegnes ved å være 100 % naturlige, da visjonen er å finne naturens reneste alternativer og bruke dem i et bredt spekter av hverdagsprodukter, inkludert produkter for personlig pleie og naturkosmetikk. Hos MundFrisk finner du nå også munnvannene fra Ben & Anna .


Når du skyller munnen med Ben & Anna Mouthwash Sensitive , drar munnhulen godt av alt fra aloe vera til desinfiserende salvie og tindved. Det er en naturlig cocktail som er bra for det litt sensitive tannkjøttet og de mer sensitive tennene. Munnvannet er også utviklet for å eliminere alle typer irritasjoner og betennelsestilstander. Samtidig får du også tilgang til rikelig med antioksidanter som er med på å sette en stopper for kariesanfall.

Takket være den friske peppermynten kan munnvannet brukes både som en touch-up når du ønsker en frisk smak, og den kan også brukes som ekstra beskyttelse i nært samspill med tannpussen. Du kan med fordel gurgle munnvannet i korte 30 sekunder etter tannpuss, slik at du ikke «børster» bort de gode egenskapene, men stedvis lar de virke på overflatene fra morgenen eller utover natten.

Hvis du elsker ideen om 100 % veganske produkter for din daglige munnhygienerutine, har vi mange Ben & Anna -produkter på lager. Dette inkluderer bl.a. deres whitening tannkremer med aktivt kull og de mer klassiske variantene med interessante smaker som kokos og kanel.

Så ta gjerne en titt på hvordan du kan sette sammen det perfekte Ben & Anna -settet for dine spesifikke behov.