Erba Viva tannkrem

Erbaviva - kjent for sine amerikanske urtetannkremer

Har du mer sensitivt tannkjøtt og fryser tennene ofte? Da bør du ikke pusse tennene med hvilken som helst tannkrem, men heller en som tar hensyn til den mer sensitive munnhulen. Du kan også prøve de mer urte-tannkremene fra Erbaviva , som gir deg en utrolig skånsom, men likevel effektiv rengjøring.


Hos MundFrisk kan du finne Erbavivas tannkremer som Sensitive -varianten, som består av bl.a. ekstrakter fra ringblomst og malva samt de forfriskende peppermynte- og eukalyptusoljene. Den er spesielt utviklet for det mer følsomme tannkjøttet.

Det er ingen tilfeldighet at tannkremen Erbaviva Sensitive inneholder flere typer urte- og planteekstrakter. Det er selve DNAet til Los Angeles-baserte Erbaviva, som imidlertid har tatt navnet sitt fra det italienske språket.

Erbaviva kan best oversettes som «de levende urter».

Erbavivas konsept er å produsere den typen hud- og tannpleieprodukter som ikke inneholder syntetiske dufter, kjemiske midler, hormonforstyrrende stoffer eller andre skadelige tilsetningsstoffer. I stedet erstattes de av økologisk sertifiserte urter og planter fra nærliggende gårder, hvor de høstes med største respekt for den enkelte plante og miljøet rundt.

Holdningen er at disse naturlige ekstraktene kan gi deg samme type beskyttelse - og de er mye bedre for den enkelte organisme, da de normalt skadelige kjemikaliene kan hope seg opp i kroppen over lengre tid og infiltrere både vev og blodbanen.

En tannkrem som Erbaviva Sensitive inneholder fluor og beskytter derfor sammen med planteekstraktene spesielt godt mot både plakk og karies, samt styrker emaljen.

Hvis du ønsker å oppleve hvordan organiske ingredienser kan virke inn og fungere som vitalisatorer for din munnhygiene, bør du definitivt prøve Erbavivas ulike produkter.