Schmidts tannkrem

Schmidts tannkremer - med den beste vitamincocktailen direkte fra naturen

Når du åpner lokket på Schmidts tannkremer kan du nesten føle hvordan vitaminer, antioksidanter og mineraler strømmer ut - og det hele kommer direkte fra plantene som finnes rett utenfor inngangsdøren vår. Schmidts tannkremer er skapt med kjærlighet til naturen, men også med kjærlighet til ditt personlige velvære.


Hos MundFrisk er vi klare til å introdusere deg for tannkremene fra amerikanske Schmidt's . Det lille selskapet ble født i 2010 og har siden den gang tatt flere markeder med storm takket være de effektive naturlige formlene som brukes i deodoranter, såper og tannkremer.

Her på MundFrisk har vi valgt å fokusere på tannkremserien, hvor du kan se frem til noe av en vitamincocktail rett fra naturen. Først av alt, la oss fokusere på smakskombinasjonen av lime og kokos. Kan du tenke deg en bedre start på morgenen, så hvorfor ikke bare droppe den klassiske myntetannkremen?

Og så kommer vi til selve tannkremen. Den er 100 % plantebasert og kombinerer alt fra magnoliabarkekstrakt til granateple, aloe vera og ulike supermatekstrakter fra f.eks. gojibær, samt flere vitaminer tilsettes, slik at munnhulen ikke bare får frisk pust, men også en helsecocktail uten sidestykke.

Borte er fluor, skummende midler à la SLS, kunstige smakstilsetninger, fyllstoffer som PEG og kunstige søtnings- og fargestoffer. På den annen side blir hver eneste lille planteingrediens nøye undersøkt, slik at du vet hvordan den nettopp kan komme kroppen til gode, uten å påvirke den naturlige balansen.

De naturlige plantejuicene i Schmidts tannkremer er med på å skape en whitening effekt, mens de øvrige ingrediensene er med på å gi naturlig beskyttelse mot plakk, karies og ikke minst tannstein.

Så her har du den perfekte muligheten til å bytte ut dagens tannkrem med den typen som gir deg enda flere naturfordeler i forbindelse med tannpussen.