Schmidts

Schmidt's - er med på å sette nye standarder for naturprodukter

Ønsker du å få tak i de naturlige produktene i personlig pleie? Da burde det ikke være vanskelig å finne dem heller. Dette er mottoet til amerikanske Schmidt's , som har produsert både deodoranter, håndsåper og tannkremer basert på ønsket om å sette en ny bar for denne typen naturprodukter.


Det kan virke som en ganske liten endring å erstatte din nåværende tannkrem med en som inneholder langt mer naturlige ingredienser. Det er imidlertid den typen små endringer i hverdagen Schmidts ønsker å oppmuntre til - fordi disse endringene rett og slett bidrar til å gagne ditt personlige velvære.

Samtidig har det vært viktig for Schmidt's å gjøre det lett tilgjengelig for forbrukere å finne denne typen alternativer til de mer kjemiske variantene. Det skal rett og slett ikke være vanskelig å følge den grønne stien. Schmidt's startet i 2010 som et lite amerikansk selskap som solgte produktene sine i små markeder rundt om i landet, men i dag har det blitt et mye større forretningsimperium med salg i flere land.

Formlene for de respektive produktene er plantebaserte, og hos Schmidt undersøker de alltid ganske intensivt hvilke gunstige effekter de enkelte plantene har for kroppen. Det handler i bunn og grunn om å velge de kraftigste egenskapene, slik at kroppen får et naturlig løft med rikelig med vitaminer, antioksidanter og mineraler. Denne utvinningen gjøres imidlertid alltid med den største respekt, slik at det ikke påføres vold mot omgivelsene.

I tillegg til å være plantebasert, er Schmidts formler også veganske, grusomhetsfrie og inneholder aldri skummende midler som SLS, kunstige aromaer, fyllstoffet PEG og kunstige søtningsmidler.

Velger du tannkremene fra Schmidt's kan du forvente deg en herlig cocktail bestående av deilige smakskombinasjoner som kokos og lime, aloe vera juice, supermatekstrakter fra f.eks. gojibær og tilsetninger fra magnoliabark og granateple pluss rikelig med vitamintilskudd. Dette store fokuset på naturlige ingredienser gjør på ingen måte at du ikke får like mye beskyttelse som med en mer tradisjonell tannkrem - tvert imot.

Så er du klar for å gjøre noe ekstra bra for deg selv?