UltraBlanc tannkrem

UltraBlanc Express Violet - gå med den lilla fargen for tannbleking

Er du interessert i tannbleking til hjemmebruk? Da er UltraBlanc Express typen tannkrem som kan hjelpe deg på rett vei. Her gir den lilla vulkansteinen perlitt deg en optisk effekt slik at tennene fremstår hvitere. Det beste er at det er en skånsom og 100 % trygg behandling hvor alle kan delta.


UltraBlanc Express er en av tre serier fra polske UltraBlanc , og denne er bygget opp med den naturlig forekommende vulkanske steinen perlitt, som her fungerer som en poleringsstein for overflaten av tennene, men uten å skrape verken tenner eller tannkjøtt.

Vulkansteinen er ikke alene om å skape blekeeffekten, da planteenzymet bromelain jobber med å løse opp plakk og dermed også er med på å gi en viss form for bleking.

Blekeeffekten viser seg etter svært kort tid, og du kan derfor få ønsket resultat innen kort tid. Å få hvitere tenner trenger ikke å være vanskelig.

UltraBlanc tannkrem er først og fremst bleking, men den inneholder også alle ingrediensene som er med på å skape samme type beskyttelse som med en mer klassisk tannkrem. Den inneholder for eksempel fluor, som beskytter både mot karies og plakk, slik at du unngår tannkjøttbetennelse. Fluor virker sammen med bl.a. Vitamin C, som bidrar til å hemme bakterievekst, som er hovedårsaken til både plakk og karies. Fluor er også generelt kjent for å kunne herde emaljen slik at den blir motstandsdyktig mot de ulike syreangrepene.

Så hvis du er på utkikk etter en ny tannkrem bør du vurdere om den skal kunne litt av hvert - og om du er klar for å la den lilla fargen gi deg hvitere tenner.