Dentica by Topa Munnvann

Dentica by Tolpa - få hjelp til å fjerne skjemmende avleiringer

Under merkenavnet Dentica by Tolpa finner du en rekke munnskyllevæsker som kan hjelpe deg med å bli kvitt skjemmende plakk forårsaket av kaffe, te og vin. Munnvannene kan brukes på klassisk vis, men blekeeffekten er en av de ekstra fordelene du får med på kjøpet, og alt takket være bruk av naturlige ingredienser.


Polske Dentica by Tolpa har gjort en stor innsats for å implementere bærekraft på flere plan - dette gjelder både emballasje og innholdet i de respektive produktene, som er basert på naturlige ekstrakter fra ulike planter.

Det er imidlertid langt fra tilfeldig hvilke planteekstrakter som finner veien inn i de ulike formlene, ettersom Dentica by Tolpa er kjent for å utføre en rekke tester i alle deler av produksjonskjeden.

Munnvannet Black & White fungerer slik du kjenner det. Etter å ha gurglet i korte 30 sekunder kan du spytte ut innholdet igjen og du er klar til å la de ulike ingrediensene gjøre jobben sin. Dette kan du med fordel gjøre etter tannpuss, slik at du ikke børster bort de gunstige ingrediensene, på samme måte som denne ekstra skyllingen vil kunne fjerne matrestene som tannbørsten ikke fikk med seg i utgangspunktet.

Du bør imidlertid alltid følge produsentens spesifikke anvisninger slik at du får full effekt og sørge for at munnvannet beskytter deg mot plakk, karies og tannstein ved å begrense bakterieveksten.

Ønsker du å gå all-in på whitening , står Dentica by Tolpa også bak flere tannkremer med blekende effekt, som kan brukes i kombinasjon med hverandre.