Dentica by Topa Tannkrem

Dentica by Tolpa - tannkrem med fruktsmak og blekende ingredienser

Vi skal innom Polen for å finne hjemmebanen til Dentica by Tolpa . Dette polske merket er kjent vidt og bredt for sin store interesse for naturlige ingredienser, og de har ofte vært kjent for å bryte ny mark med sine kosmetikk- og personlig pleieprodukter, inkludert bruk av torvekstrakter.


Dentica by Tolpa står bak flere typer tannkrem - både for voksne og barn. For de minste i familien kan vi anbefale barnetannkremen fra Dentica by Tolpa på det varmeste. Den er spesielt rettet mot barn i alderen 0-6 år.

Det kan være en avgjørende tid når barna må begynne å venne seg til de nye tannpusserutinene. Det er både nye teknikker som må læres sammen med foreldrene, likesom smaken kan være et kapittel for seg. Derfor har Dentica by Tolpa bevisst valgt å bruke attraktive smaker slik at barna får et godt forhold til sin nye tannkrem.

Det er viktig å etablere gode tannpusserutiner i ung alder.

For de eldre i familien finnes det også flere tannkremer i Dentica by Tolpa -serien. Variantene vi selger her på MundFrisk.no har en spesiell whitening effekt. Dette betyr at du etter tannpuss vil kunne få hvitere tenner, alt takket være innovative aktive ingredienser, som aktivt kull, med en påvist effekt som følge av omfattende tester. Blekeeffekten kommer ikke fordi du må skrubbe hardt på tannkjøttet og tennene, men heller fordi blandingen av aktivt kull og andre aktive ingredienser går inn og naturlig trekker urenhetene vekk fra overflatene. Det vil dermed være en skånsommere form for tannbleking, selv om du kan ha en mer sensitiv munnhule.

Det er dermed på ingen måte tilfeldig hvilke ingredienser som brukes til de ulike formlene. Det er også viktig å påpeke at alle tannkremer i serien gir optimal beskyttelse mot både plakk og karies takket være fluorinnholdet.