Grants of Australia tannkrem

Grants of Australia - tannkremen med mer enn 40 år på markedet

Året var 1984 da den aller første Grants of Australia tannkremen så dagens lys. Det var familien Aronsons eget personlige bud på en tannkrem uten SLS, parabener, konserveringsmidler og fluor for hele familien - oppskriften er utviklet fra bunnen av. Nå nesten 40 år senere har tannkremen blitt en verdenshit og lansert i flere nye varianter. Du kan kjøpe den her på MundFrisk.no .


Målet med Grants of Australia har alltid vært å fremme mer naturlig munnpleie uten all slags skadelig kjemi. Derfor spiller også de naturlige ingrediensene den helt store hovedrollen sammen med ulike typer myntesmak, slik at effektiviteten kombineres med den friske følelsen.

Det er en tannkrem som alle i familien kan ha stor glede av, enten du vil ha en tannkrem med blekende effekt, en tannkrem for mer sensitive tannkjøtt eller den mer klassiske versjonen med den trolig hypede Tea Tree Oil , som er kjent for sitt enorme antall av aktive ingredienser. Vi anbefaler på det sterkeste at du går inn og leser deg opp på hva den enkelte tannkrem kan gjøre, slik at du og resten av familien tar det riktige valget.

Som merkevare er Grants of Australia i stor grad assosiert med de forskjellige tannkremene i serien. De har imidlertid også lansert flere bambustannbørster.

Hos MundFrisk.no selger vi foreløpig ikke disse spesifikke bambustannbørstene fra Grants of Australia , men vi har nok av andre lignende bambustannbørster i vårt sortiment dersom du vil hylle naturlig tannbørsting, både når det kommer til tannkrem og tannbørste.

Er det noe du mangler i produktutvalget vårt? Da er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte for produktforespørsler og produktanbefalinger.