Urte Munnvann

Urtemunnvann - med urter som det sterkeste kortet

Vil du praktisere den grønne livsstilen? Da gjør MundFrisk det super å velge blant produktene som er urtebaserte og dermed uten et mangfold av syntetiske tilsetningsstoffer. Vi har f.eks. en rekke munnskyll med urter som både gir deg frisk pust og fungerer som ekstra beskyttelse mot plakk og karies.


De siste årene har det vært økt fokus på hva vi faktisk putter i kroppen - og mange produsenter har bevisst valgt å helt unngå den typen skadelig kjemi som er kjent for å kunne påvirke den enkelte organisme i negativ retning. I stedet legges det en større og større innsats i å forske på naturens egne mirakelmidler, inkludert urter, som det kan utvinnes et stort antall vitaminer og antioksidanter fra, som er med på å gi 100 % naturlig beskyttelse.

Eksempler på denne typen nytteplanter er aloe vera, salvie og tindved, men listen er lang, og urte- og planteekstrakter hentes kontinuerlig fra tøffere miljøer, da plantene her inneholder en større mengde antioksidanter og vitaminer og derfor også gir det en ekstra boost.

Hos MundFrisk kan du handle urtemunnvann fra både større og mindre merker, slik at du kan finne en perfekt match, både når det gjelder smak, effekt og innhold.

Vi kan bare anbefale deg på det varmeste å gå inn og lese deg opp på de forskjellige merkene i denne kategorien, slik at du vet hvordan hver enkelt av dem utnytter kraften i urtene. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss direkte dersom du har spesielle ønsker eller trenger ytterligere råd i forhold til munnskyll med urter.

Husk at vi naturligvis også har rikelig med tannkrem med urter, slik at du kan lage den mest effektive kombinasjonen.