Bebio tannkrem

BEBIO - tannkrem med papaya, appelsin og fersken

Da åpner vi opp vårt BEBIO -sortiment, hvor du kan få tannkrem i de fineste smaker som Papaya og Appelsin & Fersken. Dette tropiske preget kommer fra naturlige kilder, så du kan få den reneste følelsen på mer enn én måte. Tannkremene er også fri for fluor, sukker og gluten.


BEBIO -konseptet er å tilby den reneste formen for naturlig kosmetikk, hvor 99 % av alle ingrediensene kommer fra en naturlig kilde.

Tannkremene fra BEBIO beskytter optimalt mot plakk, karies og gingivitt takket være deres ingredienser som sjasminblomst, hestekastanjer, aloe vera, rosevann og xylitol, som er en naturlig erstatning for sukker.

De har også flere sidefordeler. Sensitive varianten med papaya er for eksempel bra for det mer sensitive tannkjøttet takket være de spesielt utvalgte naturlige ingrediensene med en lindrende effekt, mens den oransje versjonen har en ekstra whitening effekt takket være det naturlige syreinnholdet.

Selskapet BEBIO kommer fra Polen og har valgt å satse på biovennlige kosmetiske produkter som sjampo, såper, balsam og tannkrem. Produktene er klassifisert som både veganske og cruelty-free.

Grunnen til at denne grønne tilnærmingen er valgt er at man for enhver pris vil unngå at den enkelte svelger noen form for skadelige sporstoffer. Fordi alle kan ved et uhell svelge litt tannkrem. Den skadelige kjemien er heller ikke bra for et normalt sensitiv munnhule, som ofte er lett å påvirke. Derfor er det helt naturlig at den grønne tilnærmingen har blitt en viktig del av BEBIOs DNA.

Ønsker du å vite mer om BEBIO og deres ulike produkter kan du lese mye mer under de ulike produktbeskrivelsene, og vi svarer selvfølgelig alltid gjerne på eventuelle spørsmål.