Baby

BEBIO - Polsk naturkosmetikk uten fluor, sukker og gluten

Har du havnet i den grønne grøften og kun ønsker "grønne" produkter, er produktene fra BEBIO et av de absolutt beste alternativene. Her er de naturlige ingrediensene valgt, mens både fluor, sukker og gluten er valgt fra. Hele 99 % av ingrediensene er av naturlig opprinnelse når du for eksempel velger en BEBIO tannkrem.


BEBIO er et polsk selskap som har lagt hele sitt hjerte i å produsere biovennlige kosmetiske produkter, inkludert sjampo, såper, balsam og tannkrem. Det betyr at produktene er både veganske og grusomhetsfrie.

For BEBIO har det vært essensielt å gå med de veganske produktene, ikke bare av hensyn til naturen som helhet, men også for den enkelte organisme. Selv om det ikke er meningen at du f.eks. må svelge en sjampo eller tannkrem, vil du alltid kunne svelge visse sporstoffer, og derfor må produktet være så rent som mulig.

Hos MundFrisk kan du bli kjent med BEBIO via deres ulike tannkremer. De har blitt lansert i variantene Lemon & Mint , Papaya og Orange & Peach. De to sistnevnte variantene kan kjøpes her på MundFrisk.no .

Uansett hvilken du velger får du en effektiv tannkrem i forhold til plakkdannelse, tannstein og karies, akkurat som emaljen blir sterkere og omfanget av betennelsestilstander avtar.

De naturlige ingrediensene inkluderer en god blanding av sjasminblomst, hestekastanjer, aloe vera, rosevann og xylitol. Dette er ingredienser som både er betennelsesdempende, lindrende og regenererende, mens xylitol er den naturlige erstatningen for sukker, slik at du oppnår riktig pH-balanse i munnhulen.

Vi kan bare anbefale på det varmeste at du går inn i ønsket smak og leser mer om det respektive produktet slik at du finner den perfekte matchen.